szemuvegvilag.com - szemuvegkeret.com napszemüveg és szemüveg optikai webáruház
Dioptriás napszemüveg, sport szemüveg, szemüvegkeret,  és minde ami optika és ami látszerész, kötetlen beszélgető fórum
szemuvegvilag.com - szemuvegkeret.com napszemüveg és szemüveg optikai webáruház Dioptriás napszemüveg, sport szemüveg, szemüvegkeret, és minde ami optika és ami látszerész, kötetlen beszélgető fórum
Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció   ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Go to
Tartalomjegyzék -> Látásproblémák, betegségek

Komplementer medicina : változik a világ !

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
acsbihajnal
ALAPÍTÓ TAG
ALAPÍTÓ TAG

HozzászólásElküldve: Kedd., 16 Márc. 2010 11:15:48 +0000    Hozzászólás témája: Komplementer medicina : változik a világ ! Hozzászólás az előzmény idézésével
2010-ben újabb lépés történt. a komplementer medicina területén.Az ÁNTSZ szükségesnek tartja a dolgozók ellenőrzését a minőségi elvárásoknak megfelelően.
A pályázat elbírálásig ideiglenesen, a doktornőt bízták meg a feladatokkal.
Dr. Ozsváth Mária 1979-ben diplomázott orvosként. Öt éven keresztül általános orvosként, illetve üzemorvosként teljesített szolgálatot, majd 1988-ban szemész szakorvosi képesítést szerzett a HIETE-n. Dolgozott magánorvosként, kórházi- és szakrendelői szemorvosként egyaránt. A HIETE Orvosi Továbbképző Központjában Társadalom Orvostanból is szakvizsgázott. Akupunktúrás és ultrahangos jártassági vizsgát tett a HIETE-n, illetve a Debreceni orvosi Egyetem Radiológiai Osztályán. 1997-ben a szaktárca megbízása alapján részt vett a Magyar Szemtréning Eljárások oktatóinak vizsgáztatásában, illetve a hallgatók oktatásában és a szakmai követelményrendszer kidolgozásában. Idén januárban kinevezték az ÁNTSZ Országos Szakfelügyeleti Módszertani Központ Komplementer Medicina regionális szakfelügyelő főorvosává, illetve megbízott országos szakfelügyelő főorvossá.
én egy háziasszony vagyok ,akit érdekel a természetes szemgyógyítás.Az antioxidános cikket elovastam, és a szmem története jutott eszembe. Amiután rátaláltam a doktornőmre, hála Istennek nincsenek problémáim.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Látásproblémák, betegségek Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Template/Skin (Zoltan Petrasovits) by ©(zoltan@petrasovits.eu)(forum.szemuvegvilag.com)
Best viewed in Mozilla Firefox 2.0 and high