acsbihajnal ALAPÍTÓ TAG

|
Elküldve: Kedd., 16 Márc. 2010 11:15:48 +0000 Hozzászólás témája: Komplementer medicina : változik a világ ! |
|
2010-ben újabb lépés történt. a komplementer medicina területén.Az ÁNTSZ szükségesnek tartja a dolgozók ellenőrzését a minőségi elvárásoknak megfelelően.
A pályázat elbírálásig ideiglenesen, a doktornőt bízták meg a feladatokkal.
Dr. Ozsváth Mária 1979-ben diplomázott orvosként. Öt éven keresztül általános orvosként, illetve üzemorvosként teljesített szolgálatot, majd 1988-ban szemész szakorvosi képesítést szerzett a HIETE-n. Dolgozott magánorvosként, kórházi- és szakrendelői szemorvosként egyaránt. A HIETE Orvosi Továbbképző Központjában Társadalom Orvostanból is szakvizsgázott. Akupunktúrás és ultrahangos jártassági vizsgát tett a HIETE-n, illetve a Debreceni orvosi Egyetem Radiológiai Osztályán. 1997-ben a szaktárca megbízása alapján részt vett a Magyar Szemtréning Eljárások oktatóinak vizsgáztatásában, illetve a hallgatók oktatásában és a szakmai követelményrendszer kidolgozásában. Idén januárban kinevezték az ÁNTSZ Országos Szakfelügyeleti Módszertani Központ Komplementer Medicina regionális szakfelügyelő főorvosává, illetve megbízott országos szakfelügyelő főorvossá. _________________ én egy háziasszony vagyok ,akit érdekel a természetes szemgyógyítás.Az antioxidános cikket elovastam, és a szmem története jutott eszembe. Amiután rátaláltam a doktornőmre, hála Istennek nincsenek problémáim. |
|